Kleur en stijladvies

Kleur & stijladvies

1

In welke kleuren straal je en welke kleuren doen minder voor je? Hoe zijn de verhoudingen in je figuur en welke stoffen en modellen flateren je figuur? En welke stijl past het best bij jouw persoonlijkheid en uiterlijk. Al deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens dit Kleur & Stijladvies. En met deze tips wordt shoppen veel leuker en makkelijker en voorkom je miskopen.

Lijkt dit je leuk? Geef je dan op en we nemen contact met je op voor een persoonlijk kleur & stijladvies.

Kosten 150 euro
incl. kleurenkaart

Geïnteresseerd

Zakelijk stijladvies

2

Wist je dat iemand binnen 15 seconden een mening over je heeft op basis van de eerste indruk?

Hoe kleed je je zakelijk passend bij je functieomschrijving maar ook bij je persoonlijkheid? De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Mantelpakjes zijn geen must meer. Er zijn zoveel meer mogelijkheden. Ook wanneer formeel gekleed op prijs wordt gesteld.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje en geef je op. Bij 5 dames plannen we een datum.

Kosten 50 euro p.p.

Geïnteresseerd
Zakelijk stijladvies
Personal shopping

Personal shopping

3

Kom in de avond shoppen met vriendinnen of collega’s in een winkel die helemaal van jullie is. Linda neemt uitgebreid de tijd om alle vragen over kleur & stijl te beantwoorden en ze kijkt mee welke outfit het best bij je past.

Tip: Neem twee kledingstukken uit je eigen kledingkast mee die je lastig te combineren vindt of waar je een vraag over hebt.

Bij 5 dames plannen we een datum.

Kosten 25 euro p.p.

Geïnteresseerd

Garderobe styling

4

Samen lopen we door je garderobe heen. Wat past echt bij jou, en waarom? Welke combinaties kunnen we maken en welke items zijn toch leuker voor een ander? En is er een goede balans tussen basics en de meer bijzondere items?
Het is geen strenge dit-moet-weg en dit-mag-blijven sessie. Je kleding hoeft echt niet volgens de laatste trends te zijn, als het maar bij jou past.

Kosten 150 euro
voor 2 uur

Geïnteresseerd
Zakelijk stijladvies